標題: 美食美食 [打印本頁]

作者: obamama    時間: 2013-9-11 13:53     標題: 美食美食

hight. hight.hight
作者: 咱是陳小肥    時間: 2013-9-11 15:12

齋推唔食 ... ... ... 一見有白果, 小肥就唔會掂
作者: waterpool    時間: 2013-9-11 16:56

請問係邊度架 ???  不過睇樣唔似日本菜個  style ~
作者: waterpool    時間: 2013-9-12 12:39

原來遠在日本, 整得好味嗎 ??
作者: 啟吾    時間: 2013-9-12 20:14

遠在日本.......LOOK UNDER LINK PLS  
http://www.disanna.com/forumdisplay.php?fid=119
作者: waterpool    時間: 2013-9-13 16:55

轉左既....    ???????     ....  why ???
作者: 咱是陳小肥    時間: 2013-9-14 02:54

要守規則, 所以轉主題, 唔好意思! 之前係我眼花睇錯!
obamama 發表於 2013-9-14 01:02

ok 喎; 出下口術, 黎個澳日版同帖比較應該都 ok 喎
作者: waterpool    時間: 2013-9-16 17:59

唔明....   
作者: 咱是陳小肥    時間: 2013-9-18 21:42

咱是陳小肥 發表於 2013-9-14 02:54

要守規則, 所以轉主題, 唔好意思! 之前係我眼花睇錯!
obamama 發表於 2013-9-14 01:02

作者: 咱是陳小肥    時間: 2013-9-18 22:13

.認左錯都比人寸. 咱們澳門就係咁....
obamama 發表於 2013-9-11 13:53

澳門鬥氣美食區

.認左錯都比人寸. 咱們澳門就係咁....

強調一句, 小肥唔在澳門住, 亦未有澳門身份證, 近十年先返過澳門一次.  所以, 就此事件而言, 絕對唔關澳門或澳門人 ge 事.

歡迎光臨 小花俠論壇 (http://disanna.com./) Powered by Discuz! 7.2